مهم ترین وسیله لازم در سفر که اغلب فراموش می شود

به گزارش بزنیم بیرون ، برای رفتن به سفر اغلب لیست بلند بالایی از وسایلی که موردنیاز احتمالی مان است؛ تهیه می کنیم و از لباس و لوازم بهداشتی- آرایشی تا کبریت و آتش زنه را همراه خود می بریم، اما شاید کمتر به فکر برداشتن وسایل کمک های اولیه کارامد هستیم. در حالی که اتفاقا مهم ترین قسمت از لوازم ضروری در سفر به همین وسایل کمک های اولیه بر می گردد چون با جان و سلامت مان ارتباط دارد. البته نگران نشوید. لازم نیست بروید یک جعبه پزشکی با کلی وسیله تهیه کنید. ما به شما می گوییم چطور می توان خیلی راحت و با کمترین هزینه یک جعبه کمک های اولیه مفید برای سفرتان آماده کنید. این را هم در نظر بگیرید که هیچ فرقی نمی کند سفرتان یک پیک نیک نیم روزه باشد یا یک سفر چند روزه.

1- تهیه جعبه

اگر جعبه کمک های اولیه در خانه دارید چه بهتر اما اگر ندارید مهم نیست. می توانید از یک ساک یا حتی بانکه پلاستیکی برای جاگذاری وسایل پزشکی موردنیاز استفاده کنید.

2- چسب زخم

سعی کنید چسب زخم پارچه ای انتخاب کنید که دوام بیشتری داشته باشد.

3- پنبه الکی

برای اینکه الکل پنبه ها نپرد بهتر است در یک شیشه کوچک مانند شیشع شربت های سرماخوردگی که خالی شده و شسته و تمیز است، چند گلوله پنبه ای را به الکل آغشته کرده، قرار دهید.

4- قرص مسکن

چند عدد قرص استامینوفن، ژلوفن، متوکلوپرامید برای تهوع و یدوکینول برای اسهال کافی است.

5- باند

اگر باند کشی هم دارید بهتر است با خود ببرید چون در مواقع در رفتگی استخوان یا درد مفاصل می تواند کمک کننده بشد در غیر این صورت همان باند زخم معمولی کافی است.

6- قیچی

یک قیچی کوچک می تواند گره گشایی بزرگ باشد. هم برای برش باند به کارتان می اید و هم اگر لباس تان تنگ باشد می توانید بخشی از آن را ببرید تا بتوانید روی زخم احتمالی را پانسمان کنید.

7- قرص حساسیت

چند عدد قرص آنتی  هیستامین بردارید. ممکن است برای تان مشکل آلرژی پیش بیاید. البته یادتان باشد تقریبا همه قرص های ضد حساسیت خواب آلودگی ایجاد می کنند، پس در صورت مصرف نباید رانندگی کنید.

8- جوش شیرین

کمی جوش شیرین می تواند شما را از شر خارش گزیدگی های احتمالی نجات دهد.

9- دفترچه درمانی

حتما دفترچه بیمه درمانی تان را همراه داشته باشید.

10- قطره استریل چشمی یا اشک مصنوعی

توجه داشته باشید که از زمان بازکردن در قطره های استریل تا زمان مصرف نباید مدتی زیادی گذشته باشد. ماکزیمم زمان مصرف آن بسته به کارخانه تولیدی، بین دو تا 4هفته بعد از باز شدن در قطره است.

11- پمادسوختگی

هنگام استفاده از پماد سوختگی مراقب باشید به سطح پوست فشاری وارد نیاید.

اگر شما بیماری خاصی دارید فراموش نکنید داروهایی که تجویز پزشک تان هست را حتما با خود ببرید.

در پایان آرزو می کنیم لازم نباشد هیچ گاه در سفر به سراغ این جعبه بروید و سفری سلامت داشته باشید.

Waves Waves Waves

دوست داری یه مقاله بنویسی

اگه فکر می‌کنی حرفی برای گفتن داری، می‌تونی یه مقاله کاربردی یا جذاب برای سایت بنویسی.