ظرف و ظروف ضروری برای کمپینگ را بشناسید

به گزارش بزنیم بیرون ، اینکه چند روز در دل طبیعت باشید به این معنا نیست که با غذای خوب خداحافظی کنید بلکه بسیاری از سفردوستان این دو مسئله را از هم جدا نشدنی می‌دانند. البته تهیه غذای خوب لزوما به معنای بار کردن تمام وسایل آشپزخانه‌تان نیست و ما تلاش داریم این مسئله را برایتان آسان کنیم به همین دلیل این مطلب مشخصا در مورد وسایل پخت و پز و ظروف سفری است.قبل از اینکه ظروف سفری را ببندید باید به این سئوالات پاسخ دهید:چند نفر همسفر دارید؟چه غذایی می‌خواهید میل کنید؟چه مسافتی را باید طی کنید؟از خانه چه می‌توانید با خود بیاورید؟قصد دارید آتش راه بیندازید یا یک اجاق گاز با خود می‌برید؟با توجه به تعداد همسفران و نوع غذا شما می‌توانید برای تعداد و انواع ظروف برنامه ریزی دقیق داشته باشید. پاسخ به سئوالی که در مورد مسافت سفر است مستقیما به وزن بسته آشپزی‌تان مربوط می‌شود. اگر قصد سفر یک روزه یا کوتاه مدت را دارید غالبا می‌توانید از وسایل آشپزخانه‌ی خود استفاده کنید. سئوال آخر هم که کاملا واضح است؛ اگر در منطقه حفاظت شده‌ای سفر می‌کنید باید حتما یک اجاق سفری همراه داشته باشید.

حرفه‌ای و مقرون به صرفه
سئوال دیگری که ممکن است به ذهن برسد این است که آیا استفاده از بسته‌های ظروف سفری مناسب‌تر است یا خرید وسایل به طور جداگانه؟ بسته‌های ظروف سفری غالبا شامل یک دست بشقاب، لیوان، قاشق و چنگال است که با توجه به نحوه قرارگیری بسته می‌تواند وزن و جای کمتری را برایتان به ارمغان بیاورد این در حالی است که خرید جداگانه ظروف آزادی عمل بیشتری را به شما در مورد جنس اقلام و تعداد آنها می‌دهد. اگر به صورت دسته جمعی سفر می‌کنید بسته‌های سفری توصیه ماست اما اگر فقط قصد دارید بار سفر را برای خودتان ببنید بهتر است سراغ ظروف جداگانه بروید و بدین شکل بهترین‌ها و ضروری‌ترین را با خیال راحت تهیه کنید. در بین ظروفی که برای آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد آلومینیوم یکی از متداول‌ترین انتخاب‌های مسافران است.از مزایای ظروف آلومینیومی می توان به سبک وزنی، مقرون به صرفه و مناسب بودن برای غذاهای پختنی اشاره کرد و از معایب این ظروف این است که ضخامت کمی دارند که ممکن است باعث سوختن غذا شود و به راحتی خراش بر می‌دارد. ممکن است شما هم مطالبی در مورد ناسالم بودن ظروف آلومینیومی شنیده باشید اما بر اساس گزارشات سازمان ملی بهداشت غذا و داردو هیچگونه خطری در استفاده از ظروف، تابه‌ها و قابلمه‌های آلومینیومی گزارش نشده است اما با این وجود پخت و پز سبزیجات در این ظروف از آنجاییکه ممکن است طعم و ظاهر غذا را تحت تاثیر قرار دهد چندان توصیه نمی‌شود.اگر نچسب بودن و نسوز بودن را هم مد نظر دارید می‌توانید سراغ تفلون بروید که گرچه گران‌تر است اما حرفه‌ای‌ها قدرش را خوب می‌دانند.
 

تعداد ظروف
تعداد ظروف بستگی به نوع غذایی که برای سفرتان در نظر گرفته‌اید و تعداد همراهانتان دارد اما به طور کلی برای هر فردی که در سفر حضور دارد باید قابلمه‌ای با ظرفیت یک پاینت( واحد اندازه گیری مایعات برابر با 268 میلی گرم یا 16 اونس) در نظر گرفته شود. بنابراین شما می‌توانید با توجه به اطلاعات روی هر ظرف و تعداد همسفرانتان برای تعداد ظروف سفرتان برنامه ریزی کنید. در مورد درب ظروف هم می‌توانید کمی محتاطانه عمل کنید و تنها یک یا دو درب همراه بیاورید که غالبا کفایت می‌کند.به طور خلاصه یک بسته کامل ظروف شامل یک لیوان 1 لیتری، دو بشقاب سفری و قاشق و چنگال است. از ظروف مورد نیاز برای آشپزی هم یک قابلمه، ماهیتانه و کتری برایتان کافی خواهد بود. در زمینه قاشق و چنگال شرکت‌ها نوآوری‌های بسیاری کرده‌اند؛ شما می‌توانید از یک وسیله که یک سر آن برای قاشق و سمت دیگر آن برای چنگال، درب باز کن و حتی چاقو تعبیه شده است استفاده کنید و البته این بیشتر بستگی به نوع غذاهایی دارد که در سفر میل خواهید کرد. تمام مسافران حرفه‌ای می‌دانند که یک چاقوی جیبی از ملزومات کوله پشتی است که باید در جیب جلو و دم دست قرار گیرد.در آخر باید فکری برای نظافت ظروفتان هم بکنید. ظرف‌هایی که در آنها غذاهای غیر چرب استفاده شده با یک بطری آب به راحتی تمیز می‌شود اما اگر قصد خوردن تخم مرغ و یا غذاهای چرب را دارید بهتر است کمی مایع ظرفشویی و یک اسکاچ کوچک نیز همراه داشته باشید.
 

Waves Waves Waves

دوست داری یه مقاله بنویسی

اگه فکر می‌کنی حرفی برای گفتن داری، می‌تونی یه مقاله کاربردی یا جذاب برای سایت بنویسی.