مشخصات امامزاده عبدالله زرند
نام اصلی خفته در این بقعه متبرکه، خواجه ابورضا (علیه السلام) است. فردی به نام شیخ عبدالله (رحمه الله علیه) متولی بقعه متبرکه امامزاده بود، مردم به خاطر متولی، نام امامزاده را به امامزاده عبدالله نامیدند.
تاریخچه امامزاده عبدالله زرند
بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی طی نامه ای درباره نسب شریف این امامزاده چنین اظهار نموده است «امامزاده عبدالله مکنی به ابورضا (علیه السلام)، از سادات عظام موسوی و از نسل ابوجعفر محمد از نوادگان ابراهیم المجاب بن محمد العابد بن موسی بن جعفر (علیه السلام) است. تنها شخصیتی که در میان نوادگان امام موسی کاظم (علیه السلام) در کرمان با نام رضا سکونت داشته سید ابوالفخر رضا است که با 6 واسطه نسب به امام هفتم (علیه السلام) می رساند و در قرن پنجم هجری می زیسته است.
ویژگیها امامزاده عبدالله زرند
امامزاده، کاشی های فیروزه ای زیبایی دارد که در زمینه گلی و بوته قرار گرفته اند و با آیات قرآن و اشعار تزیین شده اند. مدخل اصلی بقعه شامل یک ایوان و دو مناره کوتاه است.
شرایط استفاده امامزاده عبدالله زرند
باتوجه به وضعیت آب و هوایی کرمان، بهترین زمان سفر برای بازدید از این جاذبه فصل های بهار و پاییز است.
وسایل مورد نیاز امامزاده عبدالله زرند
هنگام سفر به زیارتگاه ها، بهتر است پوشش مناسب با این جاذبه مذهبی (چادر برای بانوان) را همراه داشته باشید.
سایر اطلاعات امامزاده عبدالله زرند
از سال ۱۳۸۰ شمسی، بناهای ساختمان قدیم که خشت و گلی بود تخریب شذ و با زیربنای ۲۵۰۰ متر مربع با نظر مهندسین در حال بازسازی است. در جریان حفاری در اطراف حرم امام زاد،ه ظروف قدیمی کشف شد که با کند و کاری وقف امام زاده شده اند. قبرهای سه طبقه قدیمی از دیگر دلایل سابقه امام زاده است.
سیمای عمومی امامزاده عبدالله زرند
سردرب ایوان به جمله بزرگ «السلام علیک یا امامزاده عبدالله» با خط سفید و زمینه آبی مزین شده است. گنبد حرم تمام عرقچینی که بر ساقه های یک و نیم متری از آجر خوابیده است.