مشخصات تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
طول افقی تله کابین عون بن علی در فاز اول 1450 متر و طول شیب دار آن 1480 متر است.
در این فاز مسیر از دامنه کوه آغاز و در ارتفاعات عون بن علی به پایان میرسد. این مسیر ظرفیت انتقال یک هزار نفر در ساعت را دارد، و با حرکت تلهکابین از دکل دوم به سوم، مسافران با عبور از صخرهها دید کاملی از شهر دارند، عبور از دکل چهارم و پنجم نیز از کنار مسجد عونبنعلی و یادمان شهدای گمنام است، نقطه زیبای این مسیر عبور از دره مقابل رستوران بام تبریز به عمق ۹۰ متر و به طرف انتهای مسیر است.
تاریخچه تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
سیمای عمومی تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
به هنگام سوار شدن به این تلهکابین میتوان منظره بسیار زیبای کوهستان و شهر را تماشا کرده و از آرامش بینظیر کوهستان لذت برد. همچنین کافهها و رستورانها در ایستگاه دوم پذیرای گردشگران هستند.
رشتهکوه عینالی در گذشته عاری از هرگونه پوشش گیاهی بوده و خاک آن نیز از لایههای گچ و ماسههای رنگی تشکیل شده بود، ولی بهتازگی، در راستای افزایش سرانه فضای سبز تبریز و تلطیف هوای شهر، طرح ویژه جنگلکاری در محدوده عینالی اجرا شده است. البته کوهستان عینالی برخلاف جنس خاک آن، دارای پوشش گیاهی جالب و متنوعی است.
سایر اطلاعات تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
زمان مناسب بازدید تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
از آنجا که تبریز هوایی سرد و خشک دارد، بهترین زمان برای بازدید از کوه عینالی فصول گرمتر سال، بهخصوص از ماه اردیبهشت تا مهر ماه است. البته در فصول سردتر سال نیز میتوانید از این مکان بازدید کنید.
پیشنهاد ویژه تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
از سایر جاذبههای تفرجگاه عینالی، وجود منطقهای برای پرورش شترمرغ و آبشاری مصنوعی است كه ميتوانيد از اين جاذبه ها بازديد كنيد.
امکانات ویژه تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
با امکانات تفریحی و رفاهی چون رستوران، پارک های تفریحی، شهر بازی و دیگر امکانات بر جاذبه های تله کابین تبریز می افزاید.
نکات مثبت تله کابین عون بن علی (تله کابین تبریز)
در بیشتر ایام سال وزش باد در منطقه عینالی وجود دارد که در فصلهای بهار و تابستان شدت باد بیشتر و در سایر فصلها دارای شدت کمتری است. حتی در برخی اوقات شدت وزش باد به حدی است که درختان کاشته شده در تفرجگاه عینالی را به یک سمت خم میکند. از اینرو، توربینهای بادی عظیمی بهمنظور بهرهگیری از مزایای انرژی طبیعی برای تولید برق در چند قسمت از کوهستان نصب شدهاند.