مشخصات گنبدهای نمکی بستک
گنبد نمکی بستک در روستای داربست از توابع شهر بستک واقع شدهاند و مساحت آن چیزی حدود ۴۵۰ هکتار است. این سنگها بر اثر فرسوده شدن سنگهای گنبدی و ناودیسهای حاشیهای به وجود آمدهاند. این گنبد نمکی، به جز پتانسیلهای توریستی برای گردشگران، زیستگاه گونههای حیاتوحش است و میتوان از نمک استخراجی آن میتوان در صنایعی مانند حفاری، صنایع پلاستیکی، نساجی و داروسازی استفاده کرد.
زمان مناسب بازدید گنبدهای نمکی بستک
فصل پاییز و زمستان که هوا سرد است، جنوب کشور حال و هوای بهاری پیدا میکند و زمان مناسبی برای سفر به گنبدهای نمکی بستک هستند.
زمان مناسب بازدید گنبدهای نمکی بستک
فصل پاییز و زمستان که هوا سرد است، جنوب کشور حال و هوای بهاری پیدا میکند و زمان مناسبی برای سفر به گنبدهای نمکی بستک است.
وسایل مورد نیاز گنبدهای نمکی بستک
هنگام بازدید از گنبدهای نمکی بستک، کفش مخصوص طبیعتگردی و لباس مناسب آب و هوای هرمزگان را بپوشید و موبایل، پاوربانک، دوربین عکاسی، کمکهای اولیه، کرم ضدآفتاب، عینک دودی، آب آشامیدنی، خوراکیهای لازم و کیسه زباله همراه داشته باشید.
ویژگیها گنبدهای نمکی بستک
نام گنبدهای نمکی بستک در سال ۱۳۹۸ در فهرست آثار ملی میراث فرهنگی قرار گرفت و در سال ۱۳۹۴ بعد از استخراج نمک از این گنبدها، بخشی از گنبد تخریب و به دنبال آن، مجوز استخراج نمک باطل شد.
گنبدهای نمکی بستک، ترکیبی از خاکهای سرخ، نمک، مارن، سنگهای آتشفشانی اسیدی و سنگهای سازند هستند و این تنوع، باعث ایجاد ترکیب رنگ بسیار زیبا در این گنبد شده است.
تاریخچه گنبدهای نمکی بستک
گنبدهای نمکی بستک، در طول میلیونها سال تشکیل شدهاند.
پیشنهاد ویژه گنبدهای نمکی بستک
آرامگاه شیخ احمد شیخ راشد، کاروانسرای بستک و مدرسه مصطفویه، از جاذبههای نزدیک به گنبدهای نمکی بستک هستند که پیشنهاد میکنیم به آنها هم سر بزنید.
شرایط استفاده گنبدهای نمکی بستک
باتوجه به اینکه، همه ما در مقابل حفاظت از منابع طبیعی مسئول هستیم، از هرگونه آسیب زدن به گنبدهای نمکی بستک، مثل ایجاد خراش، ریختن زباله و... پرهیز کنید.
سیمای عمومی گنبدهای نمکی بستک
گنبدهای نمکی بستک، آمیختهای از رنگهای متفاوت است و با دیدن آنها شاهد رنگینکمانی از رنگهای زیبا خواهید بود.