مشخصات
در اینجا با جیگر سفید و سیاه، خوش گوشت، دل، قلوه و خوئک از شما پذیرایی می شود.
پیشنهاد ویژه
قبل از رفتن به جگرکی از خواص و معایب محصولات آن مطلع شوید. مثلا مصرف زیاد جگر سیاه برای کسانی که کلسترول بالا دارند اصلا خوب نیست.
شرایط استفاده
با کمی جستجو در این محدوده پارک خودرو امکان پذیر است.
امکانات ویژه
دستگاه کارتخوان
سایر اطلاعات
جگر سفید :
جگر سفید همان ریه یا شش های دام است و از نظر تغذیه ای به دلیل پروتئین مرغوبی که دارد، جزو گروه گوشت ها طبقه بندی می شود.
دل و قلوه :
«دل» همان قلب و «قلوه» همان کلیه های دام هستند که خواص تقریبا یکسانی دارند.
خوش گوشت :
خوش گوشت به قسمتی از ابتدای روده دام می گویند که سرشار از چربی و کلسترول است و مقداری هم پتاسیم دارد.
خوئک :
خوئک یا خواک، بافتی شبیه به چربی دارد و کنار کبد یا همان جگر سیاه گاو و گوسفند را می پوشاند.
جگر سیاه :
جگر سیاه، همان کبد دام است که در گروه گوشت ها و مواد غذایی پروتئینی قرار می گیرد.
نکات مثبت
جای پارک عادی