مشخصات
علاوه بر جگر، کباب و حلیم نیز موجود است.
ویژگیها
در اینجا با جیگر سفید و سیاه، خوش گوشت، دل، قلوه و خوئک از شما پذیرایی می شود.
پیشنهاد ویژه
قبل از رفتن به جگرکی از خواص و معایب محصولات آن مطلع شوید. مثلا مصرف زیاد جگر سیاه برای کسانی که کلسترول بالا دارند اصلا خوب نیست.
امکانات ویژه
دستگاه کارتخوان
سایر اطلاعات
جگر سفید :
جگر سفید همان ریه یا شش های دام است و از نظر تغذیه ای به دلیل پروتئین مرغوبی که دارد، جزو گروه گوشت ها طبقه بندی می شود.
دل و قلوه :
«دل» همان قلب و «قلوه» همان کلیه های دام هستند که خواص تقریبا یکسانی دارند.
خوش گوشت :
خوش گوشت به قسمتی از ابتدای روده دام می گویند که سرشار از چربی و کلسترول است و مقداری هم پتاسیم دارد.
خوئک :
خوئک یا خواک، بافتی شبیه به چربی دارد و کنار کبد یا همان جگر سیاه گاو و گوسفند را می پوشاند.
جگر سیاه :
جگر سیاه، همان کبد دام است که در گروه گوشت ها و مواد غذایی پروتئینی قرار می گیرد.