مشخصات
در اینجا با جیگر سفید و سیاه، خوش گوشت، دل، قلوه و خوئک از شما پذیرایی می شود.
تاریخچه
این جگرکی 20سال است که فعالیت می کند و آقا ناصر که خیلی ها هنوز فامیلی اش را نمی دانند از قدیم های محل به حساب می آید. قدیمی ها هم که می دانید کسب روزی حلال از مشتری راضی خیلی برایشان اهمیت دارد.
برای همین ناصر به کیفیت خیلی اهمیت می دهد و می گوید گوشتها و دل و جگرها بصورت روزانه از کشتارگاه تهیه می شوند و همان روز هم تمام می شوند حتی بعضی روزها به ساعت 3 هم نمی رسند و ساعت یک نشده تمام می شوند.
ویژگیها
ویژگی منحصر بفرد جگرکی ناصر این است که در اینجا ناصر خان کاری به کار شما نداردو یک سیخ جگر خام به شما می دهد الباقی را خود دانید. یک منقل و ذغال های قرمز شده جلوی در قرار دارد. باید آستینها را بالا بزنید باد بزن را دست بگیرید و خودتان دل و جگر مورد نظر را کباب کنید، آبدار دوست دارید یا خشک به عهده خودتان است.
زمان مناسب بازدید
خوردن دل و جگر کبابی بعنوان صبحانه شاید برای شما عجیب باشد اما جگرکی ناصر از صبح باز است و خیلی ها برای صبحانه هم به اینجا می آیند. ا ز 6 صبح تا 3 بعد از ظهر ساعت کاری اینجاست یعنی صبحانه خواستید بیایید اما خبری از شام نیست.
شرایط استفاده
با کمی جستجو در این محدوده، پارک خودرو امکان پذیر است.
امکانات ویژه
دستگاه کارتخوان
سایر اطلاعات
جگر سفید :
جگر سفید همان ریه یا شش های دام است و از نظر تغذیه ای به دلیل پروتئین مرغوبی که دارد، جزو گروه گوشت ها طبقه بندی می شود.
دل و قلوه :
«دل» همان قلب و «قلوه» همان کلیه های دام هستند که خواص تقریبا یکسانی دارند.
نکات مثبت
جای پارک عادی