مشخصات
رستوران آلپای جایی دنج و راحت برای گذراندن چند ساعتِ پر آرامش در شلوغی خیابان میرداماد است. این رستوران دارای 120 صندلی است.
تاریخچه
صاحب رستوران آلپای با همکاری حسین بهرامی در سال 1392 این رستوران را افتتاح کرد.
ویژگیها
یکی از ویژگیهای رستوران آلپای آشپزخانه آن است. آشپزخانه این رستوران مجهز به «تجهیزات پیشرفته» و به روز است و غیراز آن استانداردهای بهداشتی در آن بهدرستی رعایت می شود.
سیمای عمومی
رنگبندی بهکاررفته در تم اصلی رستوران چشمنواز است. سالن اصلی رستوران را که پشت سر بگذارید با فضای زیبای بالکن روبرو خواهید شد.
زمان مناسب بازدید
روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت کاری رستوران از 8 تا 24 است(همراه با صبحانه)؛ بقیه روهای هفته از ساعت 10 صبح تا 12 شب.
پیشنهاد ویژه
از بین سالادها اگر سالاد گاردن را انتخاب کنید در فصل زمستان با اووکادو همراه است و در فصل تابستان با سیب ترش که با سس مخصوص سرآشپز سرو میشود.. پیشنهاد خوب و گرم برای پیشغذا سوپ اسفناج است که با داشتن یک تخممرغ در وسط آن سرو آن را بسیار خاص میکند.
امکانات ویژه
منو کافه آلپای بر اساس استانداردهای انجمن قهوه آمریکا SCAA طراحیشده و تیم حرفهای توسط با ریستا مهدی مهر پور آموزشدیدهاند. تمامی قهوهها و نوشیدنیهای گرم و سرد بر اساس استانداردهای بینالمللی است. مواد مصرفی در کیکها از بلژیک و انگلیس آورده میشود و در پخت کیکها از آنها استفاده میشود.
سایر اطلاعات
منوی صبحانه
پن کیک
بلک جک نیمرو، پن کیک وانیلی، سس میپل 16000
پن کیک آمریکایی بیکن، پن کیک وانیلی، مربای میوه های قرمز 25000
پن کیک شکلاتی میوه های تازه، سس شکلات 20000
صبحانه ایرانی (کل ایام هفته)
اسکرامبل سالمون دودی و خاویار تخم مرغ، شیر، سالمون دودی، خاویار، نان تست 28000
کراپ با سس شکلات 16000
صبحانه ایرانی پنیر لیقوان، گوجه، خیار، مربا، خامه، گردو 22000
نیمرو سوخاری 18000
صبحانه انگلیسی ژامبون، سوسیس قرانکفورتر، پنیر گودا، زیتون، گوجه طعم دار 28000
کراپ با سس شکلات 16000
نیمرو سوخاری 18000
اسکرامبل ژامبون تخم مرغ، شیر، ژامبون، نان تست 18000
املت ها
املت آلپای بیکن، تخم مرغ، نان تست، پنیر گودا 22000
املت سبزیجات فلفل دلمه ای، زیتون، قارچ، بروکلی، موزارلا 19000