مشخصات
رستوران البرز با بيش از 120 نفر پرسنل در دو سالن پذيرايي و يک سالن VIP از مشتریان پذیرایی می کند.
تاریخچه
چلوکبابي البرز در سال 1346 توسط مرحوم "برماس" بنيان نهاده شد. از همان ابتدا هدف اين رستوران ارائه غذا با بهترين کيفيت و بالابردن استاندارد کاري در اين صنف بود. اين رستوران در سال 1350 به مکان فعلي آن يعني خيابان سهروردي شمالي نبش کوچه نيکوقدم، منتقل شد.
ویژگیها
سيستم هاي HACCP ، استفاده از متخصصين بهداشت، ايزو و سيستم هاي مديريتي، فرستادن افراد به خارج از کشور جهت ديدن دوره هاي تخصصي، همه و همه از جمله مواردي است که رستوران البرز در آنها پيش گام است.