مشخصات
خانه استیک پاسداران اولین خانه استیک تخصصی است که بعد از انقلاب در کشور افتتاح شده است. این رستوران 46 نفر ظرفیت دارد.
تاریخچه
خانه استیک پاسداران در 29 بهمن 1381 افتتاح شد. فضای داخلی رستوران که شبیه به پارکینگ ناتمام یک ساختمان نوساز بود از خرداد سال 81 تحویل گرفته شد و توسط طراحان آماده شد.
ویژگیها
انواع استیک، فیله، مرغ و بیف استروگانف در این رستوران کلاسیک با میز و صندلی های چوبی سرو می شود.
شرایط استفاده
حق سرویس این رستوران 10 در صد است.
سایر اطلاعات
منوی رستوران: استیک مخصوص با سس قارچ، تی بن استیک با سس قارچ، ریپ استیک با سس قارچ، لمب چاپس با سس برنز، استیک فلفلی، تورنادو استیک با سس برنز، فیله مینیون، سرلاین استیک با پنیر، استیک دقیقه ای، استیک مدیترانه ای
نکات منفی
جای پارک در محدوده رستوران به سختی پیدا می شود.