مشخصات
شعبه مرکزی رستوران رفتاری در مساحتی حدود 150 متر مربع مشغول به فعالیت شد. هم اکنون این رستوران با ظرفیت 85 نفر در خدمت مشتریان خود قرار دارد.
تاریخچه
آغاز به کار چلوکبابی رفتاری به حدود یک قرن پیش بر می گردد. حاج علی اکبر رفتاری در سال 1290 در زیر بازارچه قوام الدوله واقع در میدان شاپور(وحدت اسلامی) که یکی از میدان های بزرگ آن روز تهران بود چلوکبابی رفتاری را راه اندازی کرد.
ویژگیها
کیفیت غذای رفتاری چنان شهره ی مردم تهران شد که از دیگر نقاط شهر هم برای خوردن غذا به چلوکبابی رفتاری می آمدند؛ تا جایی که در شهر 500 هزار نفری تهران آن روز، روزانه حدود 2000 پرس غذا به مشتریان عرضه می شد.