مشخصات
مدیریت شیرینی قندعسل، جناب آقای قلیچ جهانگیری، خود با حدود نیم قرن تلاش و کسب تجربه از بزرگان صنعت شیرینی پزی، هم اکنون یکی از صاحب نظران این صنعت، در زمینه تولید کیک های تولد، کیک های عقد و عروسی، و انواع شیرینی جات ایرانی و فرنگی، دسر و تارت های میوه، به شمار می رود.
تاریخچه
این شیرینی فروشی در سال 1380، با توجه به نیاز منطقه سعادت آباد تهران و با احراز رتبه 1 درجه بندی اتحادیه صنف قنادان از لحاظ کیفیت، تأسیس و راه اندازی گردید.
سایر اطلاعات
کارگاه شیرینی قندعسل با استفاده از سیستم های مدرن در تولید شیرینی، در پنح رشته کاری فعالیت می کنند که عبارتند از:
1-شیرینی های تر،کیک،دسر و انواع تارت
2-شیرینی های خشک
3-روغن کاری: تهیه شیرینی هایی که با غوطه وری در روغن پخته می شوند
4-اجاق کاری: تهیه شیرینی هایی که توسط اجاق پخته می شوند
5-فرداری: به مهارت پخت انواع شیرینی گفته می شود