مشخصات
شعبه حکیمیه طباخی کاج نیز همانند سایر شعبه ها از محیطی تمیز و زیبا برای علاقه مندان به کله پاچه برخوردار است.
تاریخچه
کلهپاچه یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و آسیای میانه متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه بوده و در ایران و ترکیه کلهپاچه، در کشورهای عربی بلغارستان پاچه، و در آسیای میانه (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده میشود. این غذا بسیار چرب و پرانرژی است. کلهپاچه از پختن سر و دست و پای گوسفند (در آسیای میانه گوساله) تهیه میگردد. اجزای این غذا شامل: بناگوش - زبان - مغز - چشم - گوشت صورت و پاچه میباشد. واحد شمارش کلهپاچه دست بوده و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه میباشد. آب این غذا نیز به عنوان پیش غذا به همراه نان خورده میشود. کله پاچه غذایی دیرپز است و طبخ آن زمان زیادی طول میکشد. کله پاچه را گاه با آبلیمو سرو میکنند.
شرایط استفاده
صبحانه : کله پاچه
عصرانه : کله پاچه، سیراب شیردان
سایر اطلاعات
سفارشات جهت کلیه مجالس و شرکت ها از سوی این طباخی پذیرفته می شود