مشخصات
شعبه ملاصدرای طباخی کاج نیز همانند سایر شعبه ها از محیطی تمیز و زیبا برای علاقه مندان به کله پاچه برخوردار است.
تاریخچه
کلهپاچه یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و آسیای میانه متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه بوده و در ایران و ترکیه کلهپاچه، در کشورهای عربی بلغارستان پاچه، و در آسیای میانه (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده میشود.
این غذا بسیار چرب و پرانرژی است. کلهپاچه از پختن سر و دست و پای گوسفند (در آسیای میانه گوساله) تهیه میگردد. اجزای این غذا شامل: بناگوش - زبان - مغز - چشم - گوشت صورت و پاچه میباشد. واحد شمارش کلهپاچه دست بوده و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه میباشد. آب این غذا نیز به عنوان پیش غذا به همراه نان خورده میشود.
کله پاچه غذایی دیرپز است و طبخ آن زمان زیادی طول میکشد. کله پاچه را گاه با آبلیمو سرو میکنند.
ویژگیها
در این طباخی نان داغ پخته می شود که می توانید از خوردن آن در کنار کله پاچه خود لذت ببرید. همچنین طباخی کاج از سرویس دهی خوبی برخوردار است.
شرایط استفاده
این طباخی دارای 10 درصد حق سرویس است.
امکانات ویژه
- استفاده از مواد تازه و سالم
- به همراه نان داغ
- فضایی خانوادگی
- بدون مالیات بر ارزش افزوده
- محیطی کاملا بهداشتی