مشخصات
علیرغم گنجایش زیاد نایب ساعی اما از آنجایی که افراد زیادی تمایل دارند در چنین رستورانی غذا سرو کنند اینجا معمولا شلوغ است و حتی گاهی برای خالی شدن میز بایستی منتظر بمانید. نایب ساعی منوهای ویژه ای برای پذیرایی کامل از مهمانان آماده کرده است.
تاریخچه
نایب امروزه بدون شک معروفترین و بنامترین نامتجاری در میان رستوانهای کلاسیک ایرانی است. اولین رستوران نایب در سال ۱۲۵۴ در تهران و در قلب بازار تهران در کنار راستهی جواهرفروشان توسط حاج علی نایب تاسیس شد. غلامحسین نایب، فرزند حاج علی، را میتوان موسس نامتجاری نایب دانست. او کسی بود که نام نایب را به رستوران داد و کیفیت رستوران را روز به روز بهتر کرد.
این رستوران که بعدها به سمبل رستوران ایرانی تبدیل گردید، باعث شد افراد زیادی از نقاط مختلف تهران برای رفتن به نایب به بازار بزرگ تهران مراجعه کنند. کمی بعد توریستها نیز از شهرهای دیگر به این رستوران میآمدند و دیگر نایب، نایب شده بود.
ویژگیها
رستوران نایب ساعی برای جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی یا میهمان ویژه مناسب است.
سیمای عمومی
رستوران نایب ساعی یک ساختمان بزرگ و به معنای واقعی مجلل است. این رستوران یک مجموعه پذیرایی شامل چهار سالن را در خود جای داده است. نما و ورودی لوکس با پله هایی عریض و زیبا حس خوبی در شما ایجاد می کنند.
شرایط استفاده
حق سرویس: 15 درصد
ساعت کاری: 6:30-10:30 و 11:30-23:30
امکانات ویژه
سرو صبحانه
دسر: چای، انواع قهوه، کارامل، ژله، پلمبیر
تعداد صندلی: 500
منبع
وب سایت نایب ساعی - فیدیلیو - کتاب اول - فودبیار -