مشخصات
مجموعه رستورانهای زنجیره ای پدر خوب یکی از رستوران های زنجیره ای معروف شهر تهران است که در منوی خود بیش از 40 نوع غذا شامل انواع پیتزا، ساندویچ، غذاهای ایتالیایی، سوخاری، پیش غذا و سالاد را دارد.
تاریخچه
شهرام فخار فقط 37 سال دارد و مدت زیادی نیست که رستوران های زنجیره ای اش را افتتاح کرده است؛ اما رستوران های او در همین مدت کم به خوبی جایش را باز کرده است. شهرام فخار با ابتکارش فست فودهای مضر را به غذایی کم ضرر تبدیل کرده است. شاید اگر پدر شهرام فخار با مشکل قلبی مواجه نمی شد، شاید اگر او حاضر نمی شد به دخترش همان غذایی را ندهد که به مشتری هایش می دهد، امروز ایده فست فود بدون روغن این قدر گل نمی کرد. به هر حال باید خوشحال بود که چنین اتفاقی در زندگی شهرام فخار افتاد تا رستوران های پدر خوب افتتاح شوند.
ویژگیها
نان و خمیری که در غذاهای مجموعه رستوران های زنجیره ای پدر خوب مورد استفاده قرار می گیرد، به طور روزانه و به صورت ترکیبی از انواع سبزیجات و ادویه جات در خمیر مایه آماده طبخ، تهیه می شود. نکته قابل تامل در ویژگی نان و خمیر مورد استفاده، عدم وجود ضایعات نان در مجموعه رستوران های زنجیره ای پدر خوب است.
ویژگی بارز غذاهای پدر خوب طبخ آن به صورت تنوری است . به عبارت دیگر استفاده از روغن و سرخ شدن در طبخ این غذاها جایی ندارد و ارزش غذایی آنها در هنگام پخت حفظ می شود.
سایر اطلاعات
پیتزاها:
پیتزا سیسیلی
پیتزا بوقلمون
پیتزا رستبیف
پیتزا یونانی
پیتزا مکزیکی
پیتزا شیکاگو
پیتزا ویکتوریا
پیتزا مارگریتا
پیتزا نیویورک
پیتزا پپرونی
ساندویچ ها:
رستبیف
ساندویچ بوقلمون
مرغ
پپرونی
ژامبون گوشت
هات داگ
برگرها:
چیزبرگر
چیزبرگر با قارچ
همبرگر