مشخصات
اگر برای اولین بار به این رستوران مراجعه کنید فضای ساده و قدیمی رستوران و غذای خلاصه بدون تشریفات اضافی برای شما سئوال برانگیز باشد اما افرادی که طرفدار مزه و غذای استیک به خصوصوص استیک سنتی فرانسوی هستند کاملا از محیط و طعم واقعی وعده خود لذت برده و آنتروکوت تهران را فراموش نخواهند کرد.
تاریخچه
کافه دو پاریس "آنتروکوت" توسط "خانم بوبیر" در شهر ژنو سوئیس در سال 1930 با موفقیت بی نظیر و غیر قابل تصوری روبرو شد. او با تهیه منوی ابتکاری و مخصوص خود به شهرت و موفقیت جهانی رسید.
ویژگیها
دسرهای مخصوص شامل پروفیت رولز و بستنی های مختلف با سس شکلات سرو می شود. فرمول تهیه سس آنتروکوت هنوز هم فقط در اختیار رستورانهای تحت کنترل و وابسته آن است.
پیشنهاد ویژه
منوی ویژه آنتروکوت شامل استیک مخصوص و یک نوع سس که با فرمول بین المللی تولید می شود، این منو همراه با سالاد ویژه و ابتکاری آنتروکوت سرو شده و سالاد ابتکاری آنتروکوت سس منحصر به فرد خود را دارد.
امکانات ویژه
موقعیت مکانی کاملا دنج و دسترسی خیلی راحت.
سایر اطلاعات
آنتروکوت در زبان فرانسه به معنی گوشت دنده یا همان بیف استیک است.