مشخصات
سالن رستوران شُکری با ظرفیت 160 صندلی، جوجه کباب با استخوان و حلیم بادمجان مخصوص سرو میکند.
تاریخچه
در سالهای اولیه دهه 20 شمسی مرحوم شکراله سمیعی در قهوه خانه مجتمع استخر ونک مشغول به فعالیت شده و به تدریج با خرید سهم بقیه شرکا مالک قهوه خانه مذکور شد و محل را تبدیل به کافه رستوران کرد. چنانچه بعدها بسیاری محل مذکور را به نام "کافه شُکری" می شناختند. هم اکنون این رستوران بیش از 50 سال سابقه و تجربه دارد.
ویژگیها
کلیه کباب ها روی ذغال و به روش سنتی طبخ می شود.