مشخصات
استفاده از اصول معماری بومی منطقه(خشکه چینی با سنگ، بکارگیری ملات گل،چوب و.)بکارگیری مواد و مصالح بومی ـ محلی (سنگ/ چوب/ خاک)در ساخت و تجهیز ابنیه/اقامتگاه بوم گردی ساتیار در مجموع دارای ۶ اتاق می باشد که مساحت۴ اتاق آن ۱۵ متری و ۲ اتاق آن ۱۲ متری می باشد.اتاق های ۱۲ متری مجهز به سرویس حمام و سرویس بهداشتی شیک و مدرن(ایرانی و فرنگی) می باشند.همچنین در داخل محوطه اقامتگاه ۲ باب سرویس بهداشتی برای سایر اتاق ها درنظر گرفته شده است.سیستم خواب اتاق ها به صورت رختخواب پیچ می باشد و در آن از تشک، لحاف و متکاهای محلی و ملحفه های تمیز استفاده می شود (در تهیه وسایل خواب از پشم تازه گوسفند استفاده شده که استفاده طبی و توصیه پزشکی دارد).
ویژگیها
ه منظور ایجاد تجربه ای متفاوت برای گردشگران و بازدیدکنندگان در محیط اقامتگاه تدابیری اندیشیده شده تا گوشه هایی از فرهنگ کم نظیر منطقه به نمایش گذاشته شود(از جمله اجرای زنده موسیقی و رقص محلی،در اختیار گذاشتن لباس های محلی به منظور گرفتن عکس و حتی گشت های بیرون اقامتگاه، معرفی شیوه و الگوی معیشت مردم منطقه،معرفی صنایع دستی منطقه و آموزش مراحل و روش های ساخت آنها، آموزش طبخ و تهیه انواع غذاهای بومی ـ محلی و …
پیشنهاد ویژه
غذاهای بومی ـ محلی:
ارائه انواع کباب ها با گوشت ارگانیک (چنجه کباب، شامی کباب/کوفته، جوجه کباب، ماهی کباب و …)ارائه انواع آش های محلی (آش دوغ، آش انار، آش ترخینه، آش خاز و …)ارائه انواع غذاهای محلی فصلی (به ویژه در فصل بهار) که با گیاهان کوهی تهیه می شوند (بورانی ها از جمله بورانی کنگر، بورانی خوژه، بورانی خاز و … همچنین انواع خورشت ها از جمله خورشت ریواس، خورشت کنگر و …)ارائه انواع غذاهای محلی تهیه شده از آرد از جمله کلانه و کزینکه/شلکینه و … .ارائه انواع شیرینی ها و کلوچه های محلی از جمله بژی، کولره و … .
سایر اطلاعات
فاصله اقامتگاه بوم گردی ساتیار تا مهمترین مکان ها و جاذبه های گردشگری منطقه:غار قوری قلعه – ۶۰ کیلومتر//خانه و غار دستکند حسین کوه کن – ۱۵ کیلومتر//منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل – ۱۰ کیلومتر//رودخانه سیروان و سد داریان – ۵۰ کیلومتر//روستای هجیج و آبشار زیبای بل – ۶۰ کیلومتر