مشخصات
شعبه سه بریانی اعظم یکی از معروف ترین شعبه های باین بریانی در اصفهان است. برياني به عنوان غذاي منحصر به فرد و سنتي اصفهان در ميان مردم اين شهر و صد البته ايران و تمامي مسافران و گردشگران داخلي و خارجي از قديم الايام جايگاه ويژه اي داشته است ، تا جايي که از نظر غذايي اصفهان با برياني معروف خود شناخته مي شود .
درست است که شلوغ است ولی خیلی سریع غذا را تحویل می دهند. گول کوچک بودن غذا را هم نخورید چون به طور وحشتناکی آدم را سیر می کند.
تاریخچه
بریانی اعظم به عنوان بزرگترین و با سابقه ترین مرکز طبخ این نوع غذای سنتی در اصفهان کار خود را از سال 1295 هجری شمسی با همت مرحوم پهلوان علی اخوان به همراه پدر گرامیشان عبدالکریم اخوان در محله قدیمی بازارچه نو اصفهان (ابتدای خیابان طالقانی فعلی) آغاز نمود. در حدود 70 سال پس از فعالیت این مکان به دروازه دولت روبروی شهرداری - کوچه جهان نما انتقال یافت.
در سال 1374 پس از قرار گرفتن مکان بریانی اعظم در طرح فضای سبز شهرداری اصفهان تصمیم به گسترش این مرکز در دو شعبه واقع در خیابان چهارباغ پایین و دیگری در خیابان مسجد سید گرفته شد.
ویژگیها
سرخ کردن بریانی در کفگیر مخصوص بریانی اصفهان، اصلی ترین نکته تهیه این غذاست و اضافه کردن ادویه های اصفهانی و چگونگی پخت گوشت با ظرف و اجاق ویژه، از مهم ترین نکات تهیه بریانی است که طعم آن را در مکان های مختلف متفاوت می کند و این همان لم دست آشپزان اصفهانی در پختن بریانی است.
سایر اطلاعات
در حال حاضر شعبه شماره 1 واقع در خيابان چهارباغ پايين به دليل کمبود فضا قادر به ارائه غذا جهت مصرف در بيرون از محل برياني را دارا مي باشد ليکن شعب شماره 2 واقع در خيابان مسجد سيد جنب اداره پست و شماره 3 واقع در خيابان کمال اسماعيل داراي سالن خانوادگي بسيار جذاب با تمامي امکانات است.