مشخصات
رستوران بن جو براى نخستين بار در ايران پيتزاى سنتى يتاليايى را در تنور هيزمى در حضور مشتريان طبخ میكند و پيتزاهايى بر اساس سفارش مشتريان ارايه مىكند.
تاریخچه
رستوران بن جو فعاليت خود را از اواخر سال 91 آغاز كرد.
ویژگیها
بخش پيتزا توسط ماريو فورتوناتو قهرمان سال 2007 پيتزاى جهان راهاندازى و منوى اين بخش توسط وى طراحى شده كه اين منو بر اساس مطالعات صورت گرفته توسط احمد زعيم همكار وى و سرآشپز بخش پيتزاى بن جو و مدرس و مشاور این سبك پيتزا در ايران، بومى شده است.
سایر اطلاعات
بن جو همچنين انواع استيكهاى متنوع، غذاهاى دريايى، نوشيدنى طبيعى، سالادهاى خاص، نوشيدنیهاى گرم، دسرهاى متنوع ايتاليايى و غذاهاى گياهى را نيز در منوى خود گنجانده است.