مشخصات
رستوران پابلیک به خاطر سبک خاصش برای دورهمیهای دوستانه گزینه مناسبی است.
تاریخچه
رستوران پابلیک در سال ۹۰ در مجتمع تجاری مینیاتور افتتاح شد؛ اما در سال 92 با یک تغییر مکان به خیابان فرشته منتقل شد و فضای جدید رستوران پابلیک بزرگتر شد.
ویژگیها
سبک غذای رستوران منتخبی از غذاهای بینالملل هست. اما غذاهایی سالم و بدون روغن.
نان مورداستفاده برای انواع ساندویچها نان جو است و سس سالاد بدون مایونز و بدون شکر تهیه میشود.
سیمای عمومی
صندلیهای مختلف رنگی فضای داخلی رستوران را بسیار جذاب کرده، نقاشیهایی با سبکها و طرح و رنگهای متفاوت که به دیوار نصبشده حال و هوایی عجیب به فضای رستوران داده است. تم طراحی داخلی رستوران صنعتی-مدرنیته است.
پیشنهاد ویژه
آقای سروش ایرانی صاحب رستوران پرطرفدارترین غذای رستوران را اینطور نام بردند:
در بین برگرها mushroomburger، پیتزا newyourker، استیک با سس قارچ، شنیسل مرغ و سالاد راکفورت و بیف اسفناج.
نکات مثبت
رستوران پابلیک بیرون بر غذا هم دارد که بسیار فعال و سریع هست که بهراحتی مناطق اطراف رستوران را پوشش میدهد.